Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "musik" i beskrivningen

Jungman Jansson

Önnereds Brygga 3
42157 VÄSTRA FRÖLUNDA
031-45 85 80
Genom åren har vi utvecklat en cateringverksamhet som nu förser de flesta av arrangemang med både varm och kall mat. Vi har hela programmet för lyckade fester och middagar. Vill ni så ordnar vi allt från glas och porslin till personal och musikunderhållning. Vi har direktkontakt med ledande arrangörer för allehanda framträdanden med ljud och ljus samt DJ's. Är festen hos oss, rekommenderar vi båtfärd hit, även den kan med fördel bokas genom oss.
 Lägg i lista    Visa på karta

Anemonens Kroppsvård

Hos Anemonens Kroppsvård kan du få behandlingar i en rofylld och stämningsfylld miljö, med levande ljus och avslappnande musik. Vi utför: Massage, ansiktsbehandling, vaxning, SPA behandlingar, SPA Pedikyr (fotvård), frans & brynfärgning kurbad samt öronhåltagning till förmånliga priser.
Östra Larmgatan 17
031-141477
 Lägg i lista    Visa på karta

DJ in a Box

DJ in a Box är en automatisk musikanläggning där du väljer musiken innan festen.
Välj bland 10.000-tals låtar inom pop, rock, dansband, schlager, R&B, barnmusik, techno, house, country, lounche, reggae mm. Du kan välja färdiga spellistor eller enkelt bygga egna på vår hemsida.

Dj in a Box passar till alla typer av fester som tex bröllop, fimrafetsen, barnkalaset, julfesten, födelsedagsfesten, gårdsfesten eller motionsdansen.
Rönnbacken 22
439 37 Onsala
0707-630 250
 Lägg i lista    Visa på karta

Musikens Hus

Vi ordnar fester för födelsedagar, disputationer, releaser, föreningar, bröllop och andra festliga tillfällen.

Två lokaler finns att välja på: konsertsalen och café/restaurangen. De kan hyras separat eller kombineras vid stora fester. I bägge lokalerna finns en scen med professionell musik- & ljusanläggning.
Behöver du musik och underhållning till din fest? Det ordnar vi utan problem, vi har Västsveriges största artistförmedling i huset, samt ett mycket stort kontaktnät med artister, grupper och underhållare.

Djurgårdsgatan 13
414 62 Göteborg

031 - 12 15 83
 Lägg i lista    Visa på karta

Novotel

Våra 48 kvadratmeter stora sviter är inredda med en 160 cm bred grandlit säng, soffgrupp, tv, musikanläggning och minibar. Här finns även rymliga badrum med badkar modell större. Perfekt som avkoppling efter allt firande. Alla sviter har utsikt över vattnet och ni kan välja mellan klassisk eller modern inredning.

Vid ankomst på kvällen väntar en flaska mousserande vin tillsammans med exotiska frukter och choklad. Frukosten serveras på sviten och utcheckning kan dröja fram till eftermiddagen.

Novotel göteborg ligger vackert vid foten av Älvsborgsbron och har en magnifik utsikt över Göta Älv. Byggnaden inrymde tidigare Carnegie Porterbryggeri men är nu ett fullservicehotell med stora rum. Parkering är gratis för hotellets gäster. Goda kommunikationer till citykärnan med spårvagn eller turbåten Älvsnabben.
Klippan 1
414 51 Göteborg
031-720 22 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Rederi AB Bohusline

De populära kvällskryssningarna i Göteborgs skärgård fortsätter!
Följ med ut på en underbar resa förbi Styrsö, Brännö.
En 4:a timmars kryss med mat och levande musik som underhållning.
BOX 226
403 14 GÖTEBORG
031-133037
 Lägg i lista    Visa på karta

Team Magic - Trollkarlar

Illusionisterna Henrik o Mikael bjuder er på en föreställning i magins underbara värld. En magisk show där illusioner blandas med musik, dans och fräck ljussättning. Kombinera ert arrangemang med denna show så får era kunder eller anställda en upplevelse utöver det vanliga och något de kommer att minnas lång tid framöver.

Vi använder oss av ljuseffekter och musik för att höja showens kvalité ytterligare ett steg. Även om det sitter 600 personer i publiken så kommer alla att se och höra.
Västra götalands län
0737-157989
 Lägg i lista    Visa på karta

Trollkarl Andreas

Trollkarl Andreas bjuder er på en föreställning i magins värld. En magisk show där komik blandas med musik, dans och läskiga tricks...Är detta verkligen möjligt?
0735-304187
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!