Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "hav" i beskrivningen

CapVinga

Grundsundsvägen 8
423 40 TORSLANDA
0705-501591
Det finns fisk i havet och det är mestadels makrill som vi fiskar från CapVinga. Kommer vi in i ett stim så nappar det hela tiden, och makrillen är stark och riktigt rolig att fiska! CapVinga kör kustnära fisketurer så ni behöver inte vänta länge innan spöna tas fram och ni får kasta i! Skepparen visar gärna för dig som inte är så van. En tur med oss skall vara trivsam, och säker, med god fångstlycka och framför allt bli ett riktigt härligt minne från vår friska västkust! Du kommer att komma iland, uppfriskad och saltstänkt med förhoppningsvis en eller flera påsar med härlig, färsk, egenhändigt uppdragen makrill! Upplev västkusten och bli en saltstänkt sjöman för en dag - du är hjärtligt välkommen ombord!
 Lägg i lista    Visa på karta

Kurs Pater Noster

Mjölkekilsgatan 4
440 30 Marstrand
0303-61845
På Kurs Pater Noster, några sjömil utanför Marstrand erbjuder vi ett boende med hotellstandard och restaurang i mycket vacker och unik miljö och med havsfiske utanför stugknuten.

Tillsammans med Västkustens Sportfiske kan vi nu erbjuda havsfiske från fullutrustade sportfiskebåtar. Ni fiskar med västkustens bästa fiskeguider som gör allt för att ni skall få en upplevelse utöver det vanliga.
 Lägg i lista    Visa på karta

Björholmens Marina

Björholmens Marina ligger längst ut på Tjörns Nordvästra udde. Här, där landsvägen slutar och havet tar vid, finner Du god mat, god sömn, en plats för vänner, möten och kalas. Men framförallt hittar Du tystnaden och de fina omgivningarna. Vi arrangerar både dagkonferenser (hel- och halvdag) och flerdagskonferenser. Om Ni är här under flera dagar bor Ni under takåsarna i magasinet i våra unika lägenheter. Från balkongen blickar ni ut över havet, bohusbergen och öarna!

Kombinera med vår vedeldade bastu!
Placerad över havet med glaspartier och havsutsikt är det en upplevelse mer än ett bastubad! Eller en nytappad het salt badtunna...


Björholmen 451
471 91 Klövedal
0304-66 39 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Björkö Hotell

Här är det lätt att mötas, atmosfären ger plats åt tankarna och samtalet. Hos oss hittar du ett stort urval av aktiviteter och spännande konferensmiljöer.
En långhelg med familjen eller en konferens på Björkö Hotell med sin unika skärgårdsmiljö är en härlig upplevelse. Eller varför inte ett par nätter på vandrarhemmet, eller en fisketur i en riktig fiskebåt, eller en havsdoftande buffé, eller...
Skareviksvägen 46
430 94 Bohus-Björkö
031-96 16 19
 Lägg i lista    Visa på karta

Golfkrogen Hovås

Uppfattningen att våra lokaler som är inhysta I anrika Göteborgs Golf Klubb tillhör stadens allra bästa tror vi delas av många. I synnerhet efter den omfattande tillbyggnaden och renoveringen som genomfördes 2002 i samband med klubbens 100-årsjubileum.
Lokalerna består av matsal, bar och konferensavdelning. Alla rummen är rymliga men ändå intima och har givetvis en hänförande utsikt över golfbana och hav. Dansgolv finns i både matsalen och baravdelningen allt efter gästernas egna önskemål.

För er som planerar bröllop, födelsedagsfest, firmafest eller annan högtid, garanterar vi lyckade arrangemang hos oss.
Golfbanevägen Box 2068
436 02 HOVÅS
031-282608
 Lägg i lista    Visa på karta

Nielsphotography

Being a part of your wedding day, while we don't really know each other, is very special to me. We spend a couple of hours together, while many of your guests will only have a few minutes with you. Therefore it's so important to find a photographer you like and feel comfortable with. When you want to have a photographer for the whole day, it will become even more important to have someone who is very social and love to talk to your guests and at the same time being able to take nice photos.

0709-963214
 Lägg i lista    Visa på karta

Sjöbacken Hotell & Konferens

En gemytlig mötesplats, 20 min från Göteborgs centrum. En fulländad konferens- och mötesplats med närhet till både havet och Göteborgs liv och puls. Sjöbacken lämpar sig väl för dig som vill hålla samman gruppen under hela vistelsen.

Sjöbackevägen 1-2
427 37 Billdal
031-91 10 50
 Lägg i lista    Visa på karta

Sjömagasinet

Vi på Sjömagasinet har en mångårig erfarenhet och de rätta ingredienserna för ett minnesrikt bröllopsarrangemang.

Sjömagasinet är ett flaggskepp för svensk gastronomi i Göteborg och har sedan 1999 en stjärna i matbibeln Guide Rouge.

Magasinet har ett förflutet från 1775 som Ostindiekompaniets Lagerhus och atmosfären är än idag unik i sitt slag. Med Leif Mannerström vid rodret sedan 1994 har Sjömagasinets förvandlats till ett proffesionellt hantverk där hela restaurangen andas matglädje och stämningen är folklig och exklusiv på samma gång. Vårt attraktiva läge vid havet i Klippans Kulturreservat, lockar gäster för speciella arrangemang.
402 41 Göteborg
031 - 775 59 20
 Lägg i lista    Visa på karta

Stjärnviks Värdshus

Stjärnviks Värdshus är beläget på Vargö i Göteborgs södra skärgård. I denna vackra miljö får er fest den rätta inramningen. Vi har plats för upp till 120 personer på första våningen och 35 på den övre våningen. Ut mot havet finns en stor terass där välkomstdrinken serveras. Närheten till havet har format vår meny, som huvudsakligen består av fisk- och skaldjursrätter, tillagade med de bästa råvaror. Arrangemang kan göras för upp till 200 gäster. Vår säsong är från mitten av april till oktober.
Vargö
031-971102
 Lägg i lista    Visa på karta

Tjolöholms Slott

Tjolöholms Slott är Sveriges främsta Arts and crafts-anläggning med slott i engelsk 1500-talsstil, trädgård mot havet, slottskyrka och allmogeby. Här arrangerar vi sagolika bröllop i slottet och i Storstugan.

I Slottskyrkan får ni en stämningsfull vigsel. Det går också att viga sig på paradgräsmattan mellan slottet och havet eller inne i slottshallen, kanske med en sprakande brasa i bakgrunden.

Vid bröllop i slottet tas brudskålen gärna på terrassen mot havet. I slottsmatsalen serveras förstklassig mat innan dansen tar vid i den stora hallen. Slottets matsal rymmer 90 gäster, med gäster både i matsal och hall kan ni vara upp till 130 gäster.
439 74 Fjärås

0300-54 42 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!