Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "skärgård" i beskrivningen

Skärgårdslinjen och M/S Trubaduren

Skeppsbroplatsen 1
411 18 Göteborg
031-137777
M/S Trubaduren ligger vid Lilla Bommen i Göteborg. Endast 5 min från Göteborgs Centralstation. Hon är ett passagerarfartyg som tar 295 passagerare.
På huvuddäck finns vår restaurang där vi tar mellan 100-120 sittande gäster. Här finns också huvudbaren med möjlighet till dans för den som vill röra på benen. Givetvis har vi fullständiga rättigheter. På soldäck finner vi en av fartygets höjdpunkter. Här sitter ca 80 personer vid bord under tak (inglasat) med infravärme och ytterligare ca 30 personer under bar himmel. Om alla önskar vara ute under en härlig dag är det inget problem på detta stora däck. Om vädret tillåter finns det möjlighet att starta grillarna och bjuda upptill dans.
På bryggdäck finns plats att sitta för ca 30 personer med
fin utsikt. På nedre däck är vårt disco med discobar som även kan användas som konferenslokal. Här får det plats ca 60 gäster (konferens ca 40).
 Lägg i lista    Visa på karta

Varmbadhusets Festvåning

Saltholmsgatan 44
426 76 Västra Frölunda
031 - 710 29 00
Varmbadhusets Festvåning har sedan starten 1997 fått förtroende att genomföra alla sorters arrangemang från bröllopsfester och firande av jämna år till företagsarrangemang och konferenser för sällskap mellan 30 och 100 personer

Varmbadhusets Festvånings framgång ligger i att erbjuda ett personligt engagemang, härlig miljö, hög service och fantastisk mat. Vi hjälper er att få den bröllopsfest ni drömt om.

Den sekelgamla badhallen är en stämningsfull och speciell festvåning med sex meters takhöjd och med 40 meter långt bryggdäck. På bryggan finns ett topptält som är ett extra uterum.

Varmbadhusets Festvåning ligger centralt men ändå avskilt och Ni är helt ensamma och exklusiva i Ert slutna sällskap i en fantastisk skärgårdsmiljö. Detta gör Varmbadhusets Festvåning till en festvåning som är något utöver det vanliga.

Anländ med båt till Varmbadhuset eller ta bilen endast 15 minuters körtid från centrum. Med spårvagn 11 kliver du av 100 meter från entrén.

Anita och Lars med personal
 Lägg i lista    Visa på karta

Anders Båtturer

Bad- och fisketurer, transporter, sälsafari och mycket annat i Göteborgs skärgård. Utflykter efter önskemål. Max 12 passagerare.
Bagglebovägen 17
430 90 Öckerö
0707-96 78 01
 Lägg i lista    Visa på karta

Björkö Hotell

Här är det lätt att mötas, atmosfären ger plats åt tankarna och samtalet. Hos oss hittar du ett stort urval av aktiviteter och spännande konferensmiljöer.
En långhelg med familjen eller en konferens på Björkö Hotell med sin unika skärgårdsmiljö är en härlig upplevelse. Eller varför inte ett par nätter på vandrarhemmet, eller en fisketur i en riktig fiskebåt, eller en havsdoftande buffé, eller...
Skareviksvägen 46
430 94 Bohus-Björkö
031-96 16 19
 Lägg i lista    Visa på karta

Brygghuset

Få ut det mesta av din konferens, kombinera med våra utomhusaktiviteter och trimma ihop deltagarna!

När ni vill berika konferensen med andra aktiviteter finns det massor att välja bland: En RIB-båttur till Marstrand eller Vinga, champagnesegling med 45-fotaren S/Y Mareld inkl. skeppare, helikoptertur i Göteborgs norra skärgård eller ett specialbesök på Ostindienfararen, krabbfiske med vår lokale fiskare Holger, djuphavsfiske med Daisy mm.
BOX 13
430 95 Källö-Knippla
031-96 33 96
 Lägg i lista    Visa på karta

Hönö Hotell

Här är ni alltid varmt välkomna. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni skall få en lyckad vistelse hos oss.
Vi erbjuder vacker skärgårdsmiljö endast 20 min från Göteborg och Vinga fyr, ett omtyckt kök, hemtrevliga rum, konferensrum för 4-50 personer, inglasat uterum med sköna sittgrupper och familjär atmosfär.
Västra vägen 67
475 42 Hönö
031-965075
 Lägg i lista    Visa på karta

Rederi AB Bohusline

De populära kvällskryssningarna i Göteborgs skärgård fortsätter!
Följ med ut på en underbar resa förbi Styrsö, Brännö.
En 4:a timmars kryss med mat och levande musik som underhållning.
BOX 226
403 14 GÖTEBORG
031-133037
 Lägg i lista    Visa på karta

S&E Bröllopsplanering

Vi hjälper er att göra dagen precis så fantastisk som ni tänkt. Oavsett om ni önskar ett skärgårdsbröllop, ett ekologiskt bröllop eller en dag med orientaliskt tema, så ordnar vi det.

S&E Bröllopsplanering startade för att det finns ett behov hos brudpar att ha någon som för samman alla lösa trådar. Någon som skapar precis det bröllop ni önskar, tryggt och utan stress.

Unna er det lilla extra och låt oss på S & E Bröllopsplanering göra er dag oförglömlig!
0702-750343
 Lägg i lista    Visa på karta

Salongsbåten Motor 1905

Salongsbåten Motor byggdes som en direktionsbåt till LKAB´s ledning 1905 i Luleå. Båten har nitat stålskrov och idag en helt ny Volvo Penta D2-60 motor. Idag går den att chartra i Göteborgs Hamn med omnejd. Perfekt som bröllopstransport.
Kärralundsgatan 39
416 56 Göteborg
0723003345
 Lägg i lista    Visa på karta

Stjärnviks Värdshus

Stjärnviks Värdshus är beläget på Vargö i Göteborgs södra skärgård. I denna vackra miljö får er fest den rätta inramningen. Vi har plats för upp till 120 personer på första våningen och 35 på den övre våningen. Ut mot havet finns en stor terass där välkomstdrinken serveras. Närheten till havet har format vår meny, som huvudsakligen består av fisk- och skaldjursrätter, tillagade med de bästa råvaror. Arrangemang kan göras för upp till 200 gäster. Vår säsong är från mitten av april till oktober.
Vargö
031-971102
 Lägg i lista    Visa på karta

Walona Charter

Walona är en modern och ändamålsenlig större skärgårdsbåt, som är byggd med tanke på charter och konferensverksamhet, men som ändå kommer åt de flesta platser som finns i skärgården. Hon är byggd för att gå i öppen sjö, och är mycket stabil i sjön i förhållande till sin storlek.
BOX 226
444 23 STENUNGSUND,
031-7113450
 Lägg i lista    Visa på karta

Varmbadhuset Saltholmen

Lägg till med skärgårdsbåt vid Varmbadhusets brygga i Göteborgs fantastiska och speciella skärgård eller ta bilen 15 minuters körtid från centrum. Med spårvagn 11 kliver du av 100 meter från entrén. Varmbadhusets läge är perfekt för alla typer av aktiviteter. Kom till oss med temafesten, kick-offen, sommarfesten, julfesten, firmafesten, konferensen eller varför inte jubileum eller bröllop.

Saltholmsg. 44
426 76 Västra Frölunda
031-710 29 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!