Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "båt" i beskrivningen

Elfsborgs Fästning

Kajskjul 205
Lilla Bommens Hamn
411 04 Göteborg
031-158151
Med stor erfarenhet samlar man nu sin kraft på Elfsborgs Fästning. En unik festvåning med obegränsad potential. Målet är att få en stor bredd på de möjligheter som Elfsborg erbjuder. Här ska finnas något för alla.

Festvåningarna är öppna året runt och kan bokas för sällskap från 20 till 500 personer. Nyhet för i år är Kommendantens Kök och Café, där man kan ta sig något att äta eller dricka. Caféet är öppet från maj till september.

Vi har även en kyrka där det varje år sker ett stort antal bröllop. Intresset har ökat den senaste tiden, då vi kan erbjuda en unik miljö samt festvåningar alldeles intill. Båtfärden ut till Elfsborgs Fästning blir i dessa fall givetvis också lite extra pampiga.
 Lägg i lista    Visa på karta

Jungman Jansson

Önnereds Brygga 3
42157 VÄSTRA FRÖLUNDA
031-45 85 80
Genom åren har vi utvecklat en cateringverksamhet som nu förser de flesta av arrangemang med både varm och kall mat. Vi har hela programmet för lyckade fester och middagar. Vill ni så ordnar vi allt från glas och porslin till personal och musikunderhållning. Vi har direktkontakt med ledande arrangörer för allehanda framträdanden med ljud och ljus samt DJ's. Är festen hos oss, rekommenderar vi båtfärd hit, även den kan med fördel bokas genom oss.
 Lägg i lista    Visa på karta

Anders Båtturer

Bad- och fisketurer, transporter, sälsafari och mycket annat i Göteborgs skärgård. Utflykter efter önskemål. Max 12 passagerare.
Bagglebovägen 17
430 90 Öckerö
0707-96 78 01
 Lägg i lista    Visa på karta

Börjessons Restaurang & Utflyktsbåtar

Våra ombonade båtar erbjuder oanade möjligheter för att er fest ska bli precis just så som ni önskar. De har dansgolv och barer. Våra krögare serverar utsökt mat & dryck. Och underhållning arrangeras efter tycke och smak. Vi skräddarsyr arrangemangen efter era önskemål!
Pusterviksgatan 13
413 01 Göteborg
031-60 96 70
 Lägg i lista    Visa på karta

Festvåningen Odd fellowhuset

Event upp till 230 personer mitt i centrala Vasastan, Göteborg!

Vi arrangerar: Bröllop, persiskt bröllop, disputationer, studentbal, julbord, dopmiddagar, konfirmationskalas,
födelsedagskalas, catering, temafest, konferens, båtcharter mm

Lägg därtill den vackra och pampiga miljön, och vi kan lova dig en oförglömlig upplevelse.
Vasagatan 9
411 24 Göteborg
031-132208
 Lägg i lista    Visa på karta

Nordwestcharter

Unna dig en dag av lyx och fantastiska upplevelser, på vår Nordwest 390 med flybridge. Charter, konferens och sightseeing för sällskap upp till 12 personer. Vi arrangerar även landbaserade konferenser som kombineras med båttur.

Fyrskeppsvägen 25
423 40 Torslanda
031-923195
 Lägg i lista    Visa på karta

Sällskapet Ångbåten

Under perioden maj till mitten av september kan man hyra ångaren BOHUSLäN för olika typer av arrangemang. Vi har haft bröllop, födelsadagsbjudningar, bolagsstämmoluncher, marknadsföringsarrangemang, vetenskapliga symposier mm.

Ombord finns allt Du behöver och Du disponerar nästan hela fartyget med allt från vårt vackra promenaddäck till våra nostalgiska och bekväma salonger.

Du och Dina gäster är välkomna att komma ner i maskinrummet och se en ångmaskin i arbete, eller upp på båtdäck (där finns bl a styrhytten) och hälsa på kaptenen.
Box 2072
402 11 Göteborg
031-701 77 54
 Lägg i lista    Visa på karta

Wikeryds Båt

Sedan 1973 har vi samlat på oss erfarenhet av evenemang till sjöss. Erfarenhet som ni ska dra nytta av för att förverkliga just er dröm. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra på en båt. Födelsedagskalas, bröllop, utflykter med vännerna... möjligheterna är obegränsade och vi hjälper er förverkliga dem.

Vi anordnar fester och evenemang för såväl mindre som större sällskap upp till cirka 40 personer. Våra fartyg är klassade och styrs av behöriga skeppare och vi kan ta emot rullstolsbundna.

Box 103
430 95 Källö-Knippla
031-96 32 26
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!