Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Avalon Hotel

Kungstorget 9
411 17 Göteborg
031-751 02 00
Högst upp i huset är man på egen hand. Men med ständig tillgång till förstklassig service. Här kan man både vara i fred och ändå stå i centrum. Ute på terrassen har man Göteborgs stadskärna långt under sina fötter. Avalons Penthouse Svit är 83 kvadratmeter och har utsikt över takåsarna i tre väderstreck.

I våra två andra sviter, Kungstorget som är 56 m2 och Vallgatan på 50 m2, finns gott om plats. Kungstorget har en inredning baserad på Arne Jacobsen-möbler. Där finns också ett eget gym, en öppen spis och möjligheter att ha konferens. Separat sovrum, vardagsrum med soffgrupp och balkong gör det enkelt att leva gott i våra sviter. I sviten Vallgatan har man dessutom utsikt över centrala Göteborg från badkaret.
 Lägg i lista    Visa på karta

Elite Plaza Hotel Göteborg

Västra Hamngatan 3
411 17 Göteborg
Välj någon av våra mysiga sviter för en riktigt lyxig bröllopsnatt i Göteborg.

Sveasviten är totalt på 185 m2 och består av tre sovrum och ett vardagsrum.

Maharadjasviten är 80 m2 och består av ett sovrum, en stor hall, två badrum samt ett vardagsrum.

Svit 506 byggdes under våren 2007 då hela vår femte våning renoverades. Svit 506 är 80 m2 och har en underbar utsikt över Göteborg.
 Lägg i lista    Visa på karta

Sankt Jörgen Park Resort

Knipplekullen 8-10
417 49 Göteborg
031 - 348 40 00
Hotellet är ett designhotell som håller en hög kvalité där man målmedvetet gömmer undan bilarna och lyfter fram naturen i området som bidrar till en värdefull resort. På sin kulle omgärdat av grönska och med strålande utsikt över Göteborgs hamn och Skanskaskrapan (även kallat Läppstiftet) ligger Sankt Jörgen Park Hotell.

På tredje våningen högst upp i hotellet ligger våra 4 sviter, alla mot olika väderstreck. Vissa av sviterna lämpar sig för mindre möten. Badrummen har alla olika karraktär och stora härliga regnduschar.

Som gäst i våra sviter får du ett VIP paket och du har en fullt utrustad minibar till ditt förfogande. Sängarna är extra påkostade för din bekvämlighets skull och bäddade med ljuvliga lakan i Egyptisk bomull. Badrock och tofflor finns på rummet när du kommer.
 Lägg i lista    Visa på karta

Hotel Gothia Towers

Vill Du bo lite lyxigare skall Du välja en av hotellets 11 sviter. Juniorsviterna är belägna på våning 18 och 21 i West Tower samt våning 3 i East Tower. De är ca 50 m2 stora med mycket exklusiv inredning. De har separat sovrum och vardagsrum/lounge.

De två seniorsviterna är belägna på våning 18 och 21 i West Tower. De 70 m2 stora sviterna är uppdelade i vardagsrum med matsalsdel samt sovrum. De har mycket exklusiv inredning och badrum med jacuzzi. Här finns allt man kan önska av komfort och lyx, tillsammans med en oslagbar utsikt över Göteborg.
Mässans gata 24
402 26 Göteborg
031-750 88 10
 Lägg i lista    Visa på karta

Novotel

Våra 48 kvadratmeter stora sviter är inredda med en 160 cm bred grandlit säng, soffgrupp, tv, musikanläggning och minibar. Här finns även rymliga badrum med badkar modell större. Perfekt som avkoppling efter allt firande. Alla sviter har utsikt över vattnet och ni kan välja mellan klassisk eller modern inredning.

Vid ankomst på kvällen väntar en flaska mousserande vin tillsammans med exotiska frukter och choklad. Frukosten serveras på sviten och utcheckning kan dröja fram till eftermiddagen.

Novotel göteborg ligger vackert vid foten av Älvsborgsbron och har en magnifik utsikt över Göta Älv. Byggnaden inrymde tidigare Carnegie Porterbryggeri men är nu ett fullservicehotell med stora rum. Parkering är gratis för hotellets gäster. Goda kommunikationer till citykärnan med spårvagn eller turbåten Älvsnabben.
Klippan 1
414 51 Göteborg
031-720 22 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!