Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Afro-Caribbean Travel

08-30 21 03
Safari, vilda djur, vacker natur och spännande kulturer i Afrika eller sol, salta bad och vajande palmer i Västindien? Vi erbjuder smekmånadsresor till alla våra resmål, flera av våra hotell har dessutom smekmånadspaket där det ingår något extra utöver det vanliga utbudet, såsom t ex champagne och blommor vid ankomst, en romantisk middag, snorkeltur, kryssning i solnedgången...
 Lägg i lista    Visa på karta

Västindienspecialisten

Vår utan tvekan populäraste bröllopsresa är en kombinationsresa till korallön Antigua och vulkanön St. Lucia.

På Antigua med sina 365 stränder ligger Cocobay på en udde omgärdad av det turkosblå havet. Hotellanläggningen består av ett antal västindiska ”kåkar” i all världens pastellfärger. Här bor man i sparsmakad lyx, äter gudomligt på hotellets restaurang och snorklar vid stranden. Lokalflyget från Antigua tar en enkelt till mustig grönska och kuperad terräng på St. Lucia. På en klipphylla 300 m ovan havsytan, i kanten av regnskogen, tronar svithotellet Ladera med en vidunderlig utsikt över det karibiska havet. 24 sviter med helt öppen planlösning och plunge-pool välkomnar våra smekmånadspar. Här somnar man under myggnät till naturens egen orkester! Camping in luxury!
 Lägg i lista    Visa på karta

Deluxe Vacations

Ett bröllop är en väldigt speciell händelse. Och alla som gifter sig vill ju ha ett fantastiskt bröllop som blir ett minne för livet.

Karibien erbjuder massor av romantiska platser för ett bröllop. Klimatet är underbart och omgivningarna oemotståndliga – oavsett om ni säger ja till varandra i tropisk lummighet bland ljuvliga blommor eller på stranden under palmerna. Så om ni vill slippa all stress som ett bröllop hemma innebär, eller vill ta med de närmaste vännerna för att gifta er på ett väldigt speciellt ställe, så är de karibiska öarna ett givet val. Karibien är också perfekt för en smekmånad när ni behöver koppla av efter all anspänning efter ett bröllop på hemmaplan.
08-748 00 15
 Lägg i lista    Visa på karta

Kreta

Den grekiska ö-världen är magisk på många vis. Det klarblå vattnet, de vitkalkade husen och förstås den goda grekiska maten. För många greklandsälskare är Kreta den ö som de oftast återvänder till. Kreta är ju greklands största ö och därmed är ön också väldigt mångsidig. Från stora orter som Chania och Rethymnon till små avlägsna bergsbyar. För er som vill åka på bröllopsresa hit finns det alla möjligheter att hitta en romantisk plats som passar er smak.
 Lägg i lista    Visa på karta

La-Gomera.se

La Gomera är en av de mer okända Kanarieöarna, perfekt om man inte vill resa så långt bort på sin bröllopsresa. Här finns inga kritvita stränder, men väl fantastisk natur och mysiga små byar.
 Lägg i lista    Visa på karta

Madeiraportugal.se

Den portugisiska ön Madeira ligger på ett bekvämt avstånd från Sverige och erbjuder ett underbart klimat där det aldrig riktigt blir vinter, utan vår råder hela vinterhalvåret. Förutom att ön har härligt väder kan man här välja om man vill ha en aktiv bröllopsresa med vandring och olika extremsporter, eller om man bara vill slöa på ett lyxigt all inclusive hotell med vacker utsikt. Dessutom har Madeira en väldigt charmig större stad i Funchal, där man kan spendera flera dagar med att shoppa, fika och må bra.
 Lägg i lista    Visa på karta

Mallorca

Mallorca är en underbar ö som de senaste 20 åren har gått igenom en rejäl förändring. Borta är grisfesterna och nu hittar man istället små stiliga hotell och ekologisk mat. KVar finns förstås de härliga stränderna, mysiga byarna och den vackra naturen. Eftersom Mallorca är en stor ö finns här något för alla smaker.
 Lägg i lista    Visa på karta

Parisfrankrike.se

Paris är för många den mest romantiska storstaden i världen. Och visst kan Paris vara otroligt mysig och charmig i april/maj. Här finns ett sådant utbud att det mest handlar om att sansa sig och välja ut det man allra helst vill göra. Båttur på Seine, picknick i en park, långa fikastunder på olika caféer med mera.
 Lägg i lista    Visa på karta

Santorinigrekland.se

Ingen annan ö i Medelhavet är så starkt förknippad med kärlek, romantik och mystik som Santorini. Ön är mycket populör för en bröllopsresa. Här kan man njuta av helt galet vackra solnedgångar varje dag.
 Lägg i lista    Visa på karta

Tobagoguiden.se

Tobago är en paradisö i Västindien som passar utmärkt för en romantisk och avslappnad bröllopsresa. Här går det mesta ut på att ta det så lugnt som möjligt och njuta av livet.
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!