Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Lilla Kurorten

Magasinsgatan 26
411 18 Göteborg
031-136165
Lilla Kurorten är Göteborgs finaste dagspa. Där kan du njuta av ansiktsbehandlingar, spa behandlingar, massage. Lilla Kurorten är också ett av Göteborgs äldsta dag spa. Vi har utfört spa behandlingar, massage och ansiktsbehandlingar och övrig hudvård i mer än 10 år.

Kom och prova några av våra specialiteter som Spa Mosaik behandlingar, Stenterapi eller chokladmassage. Vi ger även kostråd och har alltid varit en av Göteborg's främsta salonger för epilering med Blend metoden.
 Lägg i lista    Visa på karta

Parfym, make up & hudvård – Parfymonline.se

Parfymonline.se har bland de lägsta priserna i Sverige på parfym, hårvård, hudvård och make up. Vi växer väldigt snabbt och inom kort kommer vi att vara ledande inom området. Vi köper endast in produkter som är garanterat äkta samt utlåtna för den europeiska marknaden.

Våra leveranser är väldigt snabba och alla produkter finns i lager.
 Lägg i lista    Visa på karta

Anemonens Kroppsvård

Hos Anemonens Kroppsvård kan du få behandlingar i en rofylld och stämningsfylld miljö, med levande ljus och avslappnande musik. Vi utför: Massage, ansiktsbehandling, vaxning, SPA behandlingar, SPA Pedikyr (fotvård), frans & brynfärgning kurbad samt öronhåltagning till förmånliga priser.
Östra Larmgatan 17
031-141477
 Lägg i lista    Visa på karta

Makeup and hair Göteborg

Vi vill att DU ska få ditt dröm bröllop. Vårat team kommer hjälpa dig med allt från topp till tå och med en kunskap som kommer få dig att känna dig otroligt trygg.

Med de bästa stylisterna och terapefter kommer du glänsa. Vår makeup artist garanterar en make up som håller hela kvällen. Du får en frisyr som håller och behöver du sy din slöja så hjälper vi dej med det. Vår otroligt duktiga nageltjej designar dina naglar precis som du vill ha dom. Vår hudterapeft kommer hjälpa dig med allt från vaxning, ansiktsbehandling och i allt stress kanske en härlig avslappnings massge skulle behövas.


Sveagatan 14
41314 Göteborg
031-422212
 Lägg i lista    Visa på karta

Makeupdesign by Sara

Jag heter Sara och är utbildad Professionell MakeUp Artist på Make Up Studion i Göteborg. Jag arbetar på salong Charme i Mölndal (Göteborgs vägen 23) och utför allt inom smink t.ex. brudsminkning, dagsminkning, kvällsminkning, trend, fantasi, barnmålning, kurser mm fantasin har inga gränser. Jag använder mig av och säljer Id bare minerals smink.

Att med smink ta fram de lilla extra hos dig är det bästa som finns. Jag vill att du ska vara helt nöjd när du har varit hos mig. Det finns inget bättre än att få känna sig vacker och den känslan ska du ha när vi är klara.

Göteborgsvägen 23
Mölndal
0704-921098
 Lägg i lista    Visa på karta

Salong Unik

Vi på salong unik är glada att kunna erbjuda er allt inom skönhet under ett och samma tak, du som kund ska kunna komma hit och fixa allt från hudvård, dvs ansiktsbehandlingar,
aha behandlingar, manikyr, spa behandlingar, vaxning, make up mm hårvårdsbehandlingar, såsom klippning, styling, slingor, färg, tandblekning mm.
Östra Larmgatan 15-21
411 07 Göteborg
031-131304
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!