Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Evas underkläder

På Evas underkläder försöker vi fokusera på underkläder och kläder som mer än bara praktiska. Vi erbjuder därför många snygga underkläder och kläder med en sexig underton. Våra underkläder och kläder är noga utvalda så att den snygga, sensuella känslan inte går över till vulgär.

Vi har även ett stort utbud med snygga underkläder och kläder i plus-size.
 Lägg i lista    Visa på karta

Brilliant festkläder

Hos oss hittar du snygga och läckra festklänningar, balklänningar och aftonklänningar för den dag du vill känna dig allra finast.

De flesta av klänningarna kan vi även beställa efter just dina önskemål om modell, färg och storlek. Behöver det göras någon ändring så jobbar vi med en erfaren och skicklig sömmerska som kommer till oss efter bokning av tid med kunden. Och vi kan lätt skryta om att vi har mycket bra priser!

Du hittar inte bara klänningar hos oss,utan en del festliga byxdressar och långkjolar också. Självklart har vi även accessoarer som, smycken, väskor, skor och sjalar.
Drottninggatan 61
411 07 Göteborg
031 - 51 53 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Helen's Brud & Bal

Vi jobbar med ledande märken inom branschen och lägger ner stor omsorg på att välja ut leverantörer som lever upp till våra förväntningar - det vi erbjuder kunderna ska i kvalitet och design vara något vi själva skulle vara stolta över att bära!

Några av våra samarbetspartners är Lilly, Forever Yours & Party-Line, Triumph underkläder och Cavaliere herrkläder.

Vi erbjuder även ett stort sortiment av skor, smycken och tillbehör för att få en komplett ekipering.
Ytterbyvägen 17 C
442 30 Kungälv
0303-124 48
 Lägg i lista    Visa på karta

LNB Brudklänningar

I vår webbutik finns allt för att underlätta för dig/er att handla kläder, slöjor, smycken, tiaror & även skor så småningom, men även för att du ska kunna inspireras av bilder till ditt/ert bröllop/fest.

Kan vi hjälpa just dig att hitta det du söker så är vi verkligen glada över det. Om du inte hittar det du söker så tveka inte kontakta oss! Vi lovar att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd.


Vättegatan 13
506 41 Borås
0706 291332
 Lägg i lista    Visa på karta

SM Wedding Square

Weddingsquare är en specialaffär där Du hittar ett brett sortiment av brudklänningar, brudtillbehör, kvinnligt festmode och herrkläder.

Vi arbetar både med försäljning och uthyrning. På vår hemsida presenterar vi delar av vårt sortiment och dessa varor kan du beställa utan att Du måste komma till vår butik i Göteborg. Ta kontakt med oss.
Södra Allégatan 1
413 01 Göteborg
031-25 31 70
 Lägg i lista    Visa på karta

Svahns bröllopskläder

Vi har allt du behöver för att ditt bröllop ska bli ett av de vackraste ögonblicken i ditt liv. Till bruden vackra, enkla och prisvärda brudklänningar, även i stora storlekar.

Här hittar du också ett stort urval av snygga brudskor. Vi har även smycken och accessoarer. Till brudgummen frockcoat, jaquette, frack eller smoking.

Du kan prova i lugn och ro. Vi hjälper dig gärna. Nöjda kunder är mycket viktigt för oss!

Vår prissättning gör det värt för dig att åka till oss även från Göteborg (ca 3 mil).
Lilla Hantverksgatan 5
434 42 Kungsbacka
0300 - 193 90
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!