Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Fotograf Annika Broman

Wrangelsgatan 4A
416 62 Göteborg
0706-20 30 25
Vilken härlig känsla det är att hålla i en kamera. Leta i sökaren. Efter bilden. I ett kök under en matfotografering. Hitta linjer. Former. Färger.

Eller fotografera ett barn. Helt uppe i sin lek. Fånga ögonblicket.

Jag har inte alltid varit fotograf, även om det idag känns så naturligt att jag inte kan tänka mig något annat. I många år jobbade jag som marknadsförare, först inom bilindustrin och senare i resebranschen. Därifrån var steget både långt och kort till att bli fotograf.

Kontakta mig gärna så kan vi titta på era bildbehov
och gemensamt komma fram till bra lösningar.
 Lägg i lista    Visa på karta

M:Diesel Photography

C/O Creative Loop
Haga Kyrkogatan 28
411 23 Göteborg
0768663080
Jag är en Porträtt-, äventyrs- och livsstilsfotograf som älskar att fånga situationen när den händer och därför gärna fotograferar dokumentärt. Om ni vill spara era minnen från en av de viktigaste dagarna i livet, varför inte låta mig fotografera just den dagen från morgon till kväll för att se till att ni kommer ihåg allt som hände precis som det var.

Jag tar era bilder från förberedelse till själva vigselakten samt de klassiska bröllopsbilderna och kan garantera att ni får många minnesvärda bilder.
 Lägg i lista    Visa på karta

Fotograf Cecilia

Att planera sig bröllop är roligt - stort -pirrigt och vansinnigt kul! Så alla ni brudpar som längtar till sommarens stora händelse -Njut! Tiden går så snabbt!

Därför är det så bra med bilder! Ingenting får dig att bättre minnas vad som hände. Till och med lukter och känslor minns man på ett ögonblick när man ser en bild från något speciellt tillfälle.

Väljer du mig eller någon av min assistenter så lovar vi dig inte bara fina bilder utan också en riktigt rolig stund framför kameran!

Så när Ni söker en fotograf som kan ge Er det där lilla extra, som hittar känslan, har erfarenhet och rutin, men ändå är nytänkande och låter varje brudpar vara det unika brudpar som det faktiskt är!
-Ja, då har Ni kommit rätt!
Chalmersgatan 21
411 35 Göteborg
031 - 14 40 14
 Lägg i lista    Visa på karta

Fotograf Stig Albansson

Till skillnad mot många fotografer så ser Fotograf Stig Albansson det som en fördel att jobba med olika typer av jobb. Han känner sig lika hemma i direktionsrummet som i studion, och jobbar ofta på traktens slott för att föreviga festliga tillfällen.

Gör både kortare brudparsfotograferingar och längre hel- och halvdagar som berättar historien om er dag.

Ring för att diskutera hur vi kan lägga upp just er fotografering. Sedan kan vi boka ett möte där jag visar bilder och album, lyssnar in era önskemål och presenterar ett upplägg som passar just er.
Torsgatan 3A
Göteborg

031-21 72 77
 Lägg i lista    Visa på karta

Nielsphotography

Being a part of your wedding day, while we don't really know each other, is very special to me. We spend a couple of hours together, while many of your guests will only have a few minutes with you. Therefore it's so important to find a photographer you like and feel comfortable with. When you want to have a photographer for the whole day, it will become even more important to have someone who is very social and love to talk to your guests and at the same time being able to take nice photos.

0709-963214
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!