Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Göteborgs Fyrverkerifabrik

Vår huvudverksamhet är att arrangera festfyrverkerier utomhus. Vi hör faktiskt till världseliten vilket vi visat på en mängd internationella tävlingar. Men vi gör inte bara jättefyrverkerier, basen är fortfarande fyrverkerier med anspråkslösa budgetar. Vi har inte glömt hur man gör ett bra och prisvärt fyrverkeri i måttlig storlek!

Ett bra fyrverkeri är pricken över i på Bröllop, konferenser och alla slags fester. Vi skräddarsyr upplevelsen anpassat till din plats, dina önskemål och din budget. Vi sköter allt från tillståndsansökan till grovstädning efteråt!
Krutbacken 6
415 05 Göteborg
031 - 48 74 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Irrbloss Eldshow

En eldshow ger dina bröllopsgäster och brudparet en oförglömlig upplevelse! Jag heter Therese och har turnerat runtom i landet, ensam eller med andra eldartister, under fem års tid nu. Jag har uppträtt på bröllop, festivaler, rockkonserter, klubbar, och på varje plats har magi och glädje spridits. En eldshow är en hänförande stund, en virvlande dans i fullständig närvaro, som lämnar sotavtryck på insidan av dig, som ett minne för livet.
Gränsgatan 8
431 69 Mölndal
0706652102
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!