Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Irrbloss Eldshow

En eldshow ger dina bröllopsgäster och brudparet en oförglömlig upplevelse! Jag heter Therese och har turnerat runtom i landet, ensam eller med andra eldartister, under fem års tid nu. Jag har uppträtt på bröllop, festivaler, rockkonserter, klubbar, och på varje plats har magi och glädje spridits. En eldshow är en hänförande stund, en virvlande dans i fullständig närvaro, som lämnar sotavtryck på insidan av dig, som ett minne för livet.
Gränsgatan 8
431 69 Mölndal
0706652102
 Lägg i lista    Visa på karta

Lina Nilsson - pianist

Jag är klassiskt pianist i grunden men spelar de flesta genrer. Bröllop, konserter, cocktailpiano, med mera.
070-658 22 68
 Lägg i lista    Visa på karta

Michael Halvarson

Michael Halvarson är magikern och komikern som etablerat sig som en av Sveriges mest spännande underhållare. Med sin breda repertoar skapar han rätt atmosfär på alla typer av evenemang. En föreställning med Michael Halvarson är mer än bara underhållning. Upplevelser som man talar om långt efteråt, som skapar stämning och gemenskap.
Åsögatan 191
116 32 Stockholm
08-641 45 00
 Lägg i lista    Visa på karta

P&J Solutions AB

Vi levererar en ljud & ljus anläggning som passar just dig och din företagsfest kompletta event ordnas också.
Norra Ågatan 39D
031-150191
 Lägg i lista    Visa på karta

Staffan Lundgren

"Staffan Lundgren är en artist som lyfter vilket evenemang som helst till nya höjder. Trolleri i kombination med humor, på ett lysande sätt. Vi engagerar Staffan för ett antal olika sorters evenemang. Alltid med väldigt bra resultat. Förutom bra artist är Staffan också affärsmässig på ett förtroendeingivande sätt - och alltid lätt att ha att göra med. Varma rekommendationer från oss på Stena Line". - PeO Axelsson, Marknadschef
Vetekornsgatan 13
431 46 Mölndal
0708-270958
 Lägg i lista    Visa på karta

Team Magic - Trollkarlar

Illusionisterna Henrik o Mikael bjuder er på en föreställning i magins underbara värld. En magisk show där illusioner blandas med musik, dans och fräck ljussättning. Kombinera ert arrangemang med denna show så får era kunder eller anställda en upplevelse utöver det vanliga och något de kommer att minnas lång tid framöver.

Vi använder oss av ljuseffekter och musik för att höja showens kvalité ytterligare ett steg. Även om det sitter 600 personer i publiken så kommer alla att se och höra.
Västra götalands län
0737-157989
 Lägg i lista    Visa på karta

Trollkarl Andreas

Trollkarl Andreas bjuder er på en föreställning i magins värld. En magisk show där komik blandas med musik, dans och läskiga tricks...Är detta verkligen möjligt?
0735-304187
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!
Andra webbplatser

Ljudbok barn