Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Bröllopskoordinatorn Fafe

Östra långgatan 19
434 41 Kungsbacka
0300-737 63
Bröllopskoordinator, bröllopskonsult, wedding planner etc. oavsett vad ni väljer att kalla oss, så är vår uppgift att göra era bröllops förberedelser och er bröllopsdag till en helt underbar och speciell dag. Det är vår roll som bröllopskoordinator att se till att Ni kan slappna av så att er dag blir den perfekta bröllopsdagen!

Som bröllopskoordinator tar vi hand om hela eller delar av arrangemanget. Vi planerar och bokar allt efter era önskemål. Vi ser till att alla förutsättningar finns för att ert livs viktigaste dag blir som ni önskat och tänkt er.
 Lägg i lista    Visa på karta

BeWed

För att ordna ett drömbröllop krävs mycket tid, något som det ofta är ont om! Det är tråkigt att behöva skjuta på sitt bröllop eller skära ned på inslag man alltid drömt om.

En koordinator fungerar som er privata bröllopsspecialist som gör sitt yttersta för att ordna er speciella dag. Hon fungerar både tidsbesparande och som en idéspruta för originella inslag.

Vi har kontakterna och hjälpmedlen som förverkligar ert drömbröllop!
0705-481776
 Lägg i lista    Visa på karta

Bröllops Mulle

Vi förverkligar ert drömbröllop! Grunden till ett lyckat bröllop är planering! Tanken är att vara ute i god tid innan man gifter sig.

En koordinator ser till att ert drömbröllop blir som ni har tänkt er. För er blir det både tidsbesparande och bekymmersfritt. Ger er förslag och ideér som spelar in i ert bröllop av olika slag. Vi har kontakterna samt alla hjälpmedlen som ni behöver till att förverkliga ert bröllop!
0768-132258
 Lägg i lista    Visa på karta

De Lansia - Bröllopsdesign

Vill Ni ha hjälp med Er bröllopsplanering? Vår koordinator kan bistå med bl.a tips, idéer och många goda råd. Välkommen att bläddra igenom vår information och kontakta oss vid bokning eller om Ni har frågor. Vi hjälper Er till det perfekta bröllopet och ger Er tid över för varandra.


0708-85 54 81
 Lägg i lista    Visa på karta

Friluftsfabriken

Vår målsättning är att ni ska få en upplevelse som överträffar era förväntningarna. Se oss som en resurs, tillgänglig för att hjälpa er vid konferens, utbildning och företagets olika events. Vi har funnits i sju år och har arrangerat hundratals uppskattade events för olika företag på allt mellan 10-600 personer. Vår filosofi är att se och förstå era behov som om de vore våra egna. Varje kund är unik och kräver därför unika lösningar.

Vår affärsidé är att under varumärket Friluftsfabriken Events vill vi erbjuda och genomföra intressanta evenemang med absolut högsta kvalitet. Med en prisvärd upplevelse vill vi vara bäst i väst.
Allégatan 48
503 37 Borås
033-430 04 04
 Lägg i lista    Visa på karta

S&E Bröllopsplanering

Vi hjälper er att göra dagen precis så fantastisk som ni tänkt. Oavsett om ni önskar ett skärgårdsbröllop, ett ekologiskt bröllop eller en dag med orientaliskt tema, så ordnar vi det.

S&E Bröllopsplanering startade för att det finns ett behov hos brudpar att ha någon som för samman alla lösa trådar. Någon som skapar precis det bröllop ni önskar, tryggt och utan stress.

Unna er det lilla extra och låt oss på S & E Bröllopsplanering göra er dag oförglömlig!
0702-750343
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!