Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Elfsborgs Fästning

Kajskjul 205
Lilla Bommens Hamn
411 04 Göteborg
031-158151
Med stor erfarenhet samlar man nu sin kraft på Elfsborgs Fästning. En unik festvåning med obegränsad potential. Målet är att få en stor bredd på de möjligheter som Elfsborg erbjuder. Här ska finnas något för alla.

Festvåningarna är öppna året runt och kan bokas för sällskap från 20 till 500 personer. Nyhet för i år är Kommendantens Kök och Café, där man kan ta sig något att äta eller dricka. Caféet är öppet från maj till september.

Vi har även en kyrka där det varje år sker ett stort antal bröllop. Intresset har ökat den senaste tiden, då vi kan erbjuda en unik miljö samt festvåningar alldeles intill. Båtfärden ut till Elfsborgs Fästning blir i dessa fall givetvis också lite extra pampiga.
 Lägg i lista    Visa på karta

Jungman Jansson

Önnereds Brygga 3
42157 VÄSTRA FRÖLUNDA
031-45 85 80
Genom åren har vi utvecklat en cateringverksamhet som nu förser de flesta av arrangemang med både varm och kall mat. Vi har hela programmet för lyckade fester och middagar. Vill ni så ordnar vi allt från glas och porslin till personal och musikunderhållning. Vi har direktkontakt med ledande arrangörer för allehanda framträdanden med ljud och ljus samt DJ's. Är festen hos oss, rekommenderar vi båtfärd hit, även den kan med fördel bokas genom oss.
 Lägg i lista    Visa på karta

Skärgårdslinjen och M/S Trubaduren

Skeppsbroplatsen 1
411 18 Göteborg
031-137777
M/S Trubaduren ligger vid Lilla Bommen i Göteborg. Endast 5 min från Göteborgs Centralstation. Hon är ett passagerarfartyg som tar 295 passagerare.
På huvuddäck finns vår restaurang där vi tar mellan 100-120 sittande gäster. Här finns också huvudbaren med möjlighet till dans för den som vill röra på benen. Givetvis har vi fullständiga rättigheter. På soldäck finner vi en av fartygets höjdpunkter. Här sitter ca 80 personer vid bord under tak (inglasat) med infravärme och ytterligare ca 30 personer under bar himmel. Om alla önskar vara ute under en härlig dag är det inget problem på detta stora däck. Om vädret tillåter finns det möjlighet att starta grillarna och bjuda upptill dans.
På bryggdäck finns plats att sitta för ca 30 personer med
fin utsikt. På nedre däck är vårt disco med discobar som även kan användas som konferenslokal. Här får det plats ca 60 gäster (konferens ca 40).
 Lägg i lista    Visa på karta

Varmbadhusets Festvåning

Saltholmsgatan 44
426 76 Västra Frölunda
031 - 710 29 00
Varmbadhusets Festvåning har sedan starten 1997 fått förtroende att genomföra alla sorters arrangemang från bröllopsfester och firande av jämna år till företagsarrangemang och konferenser för sällskap mellan 30 och 100 personer

Varmbadhusets Festvånings framgång ligger i att erbjuda ett personligt engagemang, härlig miljö, hög service och fantastisk mat. Vi hjälper er att få den bröllopsfest ni drömt om.

Den sekelgamla badhallen är en stämningsfull och speciell festvåning med sex meters takhöjd och med 40 meter långt bryggdäck. På bryggan finns ett topptält som är ett extra uterum.

Varmbadhusets Festvåning ligger centralt men ändå avskilt och Ni är helt ensamma och exklusiva i Ert slutna sällskap i en fantastisk skärgårdsmiljö. Detta gör Varmbadhusets Festvåning till en festvåning som är något utöver det vanliga.

Anländ med båt till Varmbadhuset eller ta bilen endast 15 minuters körtid från centrum. Med spårvagn 11 kliver du av 100 meter från entrén.

Anita och Lars med personal
 Lägg i lista    Visa på karta

Aspenäs Hotell & Konferens

Anläggningen är en modern och flexibel konferensanläggning bestående av en herrgårdsbyggnad med anor från 1569 och fem tillhörande hus med konferens-, sällskaps- och boenderum. Konferensdeltagarna bor och konfererar i egna konferenshus vilket ger gruppen en stark grupptillhörighet.
443 91 LERUM
0302-63 00 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Björholmens Marina

Björholmens Marina ligger längst ut på Tjörns Nordvästra udde. Här, där landsvägen slutar och havet tar vid, finner Du god mat, god sömn, en plats för vänner, möten och kalas. Men framförallt hittar Du tystnaden och de fina omgivningarna. Vi arrangerar både dagkonferenser (hel- och halvdag) och flerdagskonferenser. Om Ni är här under flera dagar bor Ni under takåsarna i magasinet i våra unika lägenheter. Från balkongen blickar ni ut över havet, bohusbergen och öarna!

Kombinera med vår vedeldade bastu!
Placerad över havet med glaspartier och havsutsikt är det en upplevelse mer än ett bastubad! Eller en nytappad het salt badtunna...


Björholmen 451
471 91 Klövedal
0304-66 39 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Björkö Hotell

Här är det lätt att mötas, atmosfären ger plats åt tankarna och samtalet. Hos oss hittar du ett stort urval av aktiviteter och spännande konferensmiljöer.
En långhelg med familjen eller en konferens på Björkö Hotell med sin unika skärgårdsmiljö är en härlig upplevelse. Eller varför inte ett par nätter på vandrarhemmet, eller en fisketur i en riktig fiskebåt, eller en havsdoftande buffé, eller...
Skareviksvägen 46
430 94 Bohus-Björkö
031-96 16 19
 Lägg i lista    Visa på karta

Bryggan under bron

Att gifta sig är ett minne för livet. Låt oss hjälpa till med att göra Ert bröllop till just den upplevelse Ni drömmer om. Vi arrangerar Ert bröllop för upp till 110 personer.

Välj mellan olika menyer i varierande prisklasser och smakinriktningar. Tillsammans med vår köksmästare plockar vi fram speciella önskemål till Er dag. Ni kan börja med brudskål ute på den stora bryggan med utsikt mot Operan.

Ring för en personlig visning så kan vi tillsammans diskutera igenom förutsättningar, möjligheter och skräddarsy Ert bröllopet så det passar just Era önskemål, med blomsterarrangemang, musik, videopresentation, fyrverkerier etc.
Gjutjärnsgatan 16
417 07 Göteborg
031 - 22 50 08
 Lägg i lista    Visa på karta

Brygghuset

Få ut det mesta av din konferens, kombinera med våra utomhusaktiviteter och trimma ihop deltagarna!

När ni vill berika konferensen med andra aktiviteter finns det massor att välja bland: En RIB-båttur till Marstrand eller Vinga, champagnesegling med 45-fotaren S/Y Mareld inkl. skeppare, helikoptertur i Göteborgs norra skärgård eller ett specialbesök på Ostindienfararen, krabbfiske med vår lokale fiskare Holger, djuphavsfiske med Daisy mm.
BOX 13
430 95 Källö-Knippla
031-96 33 96
 Lägg i lista    Visa på karta

Börjessons Restaurang & Utflyktsbåtar

Våra ombonade båtar erbjuder oanade möjligheter för att er fest ska bli precis just så som ni önskar. De har dansgolv och barer. Våra krögare serverar utsökt mat & dryck. Och underhållning arrangeras efter tycke och smak. Vi skräddarsyr arrangemangen efter era önskemål!
Pusterviksgatan 13
413 01 Göteborg
031-60 96 70
 Lägg i lista    Visa på karta

Erik Dahlbergsgatans Konferens & Festvåning

vi arrangerar bröllop, firmafester, högtidsdagar, julbord, vin- eller ölprovningar och inte minst konferens för upp till 120 personer.

Alla arrangemang skapas med omtanke och omsorg i en unik miljö med anor från sekelskiftet. Våra salonger erbjuder en lugn och harmonisk atmosfär. Konferenslokalerna är modernt utrustade och anpassade för varierat antal deltagare. Vi har storbildsvideo!

Vårt välrenommerade kök anrättar det mesta smaklökarna kan tänka sig och alltid utifrån äkta råvaror. Vi serverar drycker från kända bryggerier och dessutom viner från speciellt utvalda vingårdar, allt till förmånliga priser.
Erik Dahlbergsgatan 9
4:e våningen
411 26 Göteborg
031-711 99 65
 Lägg i lista    Visa på karta

Festvåningen Odd fellowhuset

Event upp till 230 personer mitt i centrala Vasastan, Göteborg!

Vi arrangerar: Bröllop, persiskt bröllop, disputationer, studentbal, julbord, dopmiddagar, konfirmationskalas,
födelsedagskalas, catering, temafest, konferens, båtcharter mm

Lägg därtill den vackra och pampiga miljön, och vi kan lova dig en oförglömlig upplevelse.
Vasagatan 9
411 24 Göteborg
031-132208
 Lägg i lista    Visa på karta

Frillesberg

Pensionat Frillesberg står för upplevelser i rofylld miljö. Med matsal för 80 personer och elva enkel- och dubbelrum med plats för 20 gäster, är vi det lilla, privata alternativet där service och kvalitet går hand i hand. Vår filosofi är att genom ett nära samarbete utveckla arrangemang som berör, vår ambition är att göra varje besök till en upplevelse.
Frillesås Stationsv. 2
430 30 FRILLESÅS
0340-65 09 70
 Lägg i lista    Visa på karta

Golfkrogen Hovås

Uppfattningen att våra lokaler som är inhysta I anrika Göteborgs Golf Klubb tillhör stadens allra bästa tror vi delas av många. I synnerhet efter den omfattande tillbyggnaden och renoveringen som genomfördes 2002 i samband med klubbens 100-årsjubileum.
Lokalerna består av matsal, bar och konferensavdelning. Alla rummen är rymliga men ändå intima och har givetvis en hänförande utsikt över golfbana och hav. Dansgolv finns i både matsalen och baravdelningen allt efter gästernas egna önskemål.

För er som planerar bröllop, födelsedagsfest, firmafest eller annan högtid, garanterar vi lyckade arrangemang hos oss.
Golfbanevägen Box 2068
436 02 HOVÅS
031-282608
 Lägg i lista    Visa på karta

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Bröllopsfesten, den stora födelsedagsfesten, alla dina viktiga milstolpar blir oförglömliga minnen firade på Gullmarsstrand. Vi tar hand om dina gäster och ser till att de trivs. Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och lämna allt praktiskt åt oss. Vi lägger ett stort engagemang kring menyn, drycker, underhållning, fotografering, transporter och övernattningar och är noggranna in i minsta detalj. Vårt fina bröllopsrum uppe på Klinten ger en hänförande inramning till ditt livs mest avgörande evenemang.
450 34 Fiskebäckskil


0523-66 77 88
 Lägg i lista    Visa på karta

Hällsnäs Herrgård & Affärsklubb

15 minuter från Göteborg och Landvetter i en unik miljö på en egen udde i sjön Gröen erbjuder vi konferens, logi och upplevelser.
Hällsnäs Långenäs
435 35 MÖLNLYCKE
031-91 64 66
 Lägg i lista    Visa på karta

Hönö Hotell

Här är ni alltid varmt välkomna. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni skall få en lyckad vistelse hos oss.
Vi erbjuder vacker skärgårdsmiljö endast 20 min från Göteborg och Vinga fyr, ett omtyckt kök, hemtrevliga rum, konferensrum för 4-50 personer, inglasat uterum med sköna sittgrupper och familjär atmosfär.
Västra vägen 67
475 42 Hönö
031-965075
 Lägg i lista    Visa på karta

InTent Solutions

Vi på InTent Solutions (tidigare TältMäklarna) hyr ut tält och inredning för alla typer av evenemang. Sedan starten 1998 har vi vuxit till en av Västsveriges största uthyrare av tält. Idag är vi en väl beprövad samarbetspartner med många referenser och återkommande kunder.

Eftersom vi vet att de flesta av våra kunder tycker att det är väldigt viktigt med rent och fräscht material håller våra tält mycket hög standard. Vi rengör våra tältdukar i egen maskin speciellt framtagen ändamålet. Vi prioriterar produktkvalité och leveranssäkerhet och du är trygg med oss som leverantör.
Box 9135
400 93 Göteborg
031-52 66 50
 Lägg i lista    Visa på karta

Kastenhof Herrgård

I vår underbara Herrgård med anor från 1891 med tillhörande parkträdgård kan vi erbjuda bl.a bröllop, fester, konferenser m.m. Vi erbjuder även dryckesprovningar i alla slags former, och varför inte avnjuta detta till en trevlig middag. Dra ihop kompisgänget eller arbetskamraterna och laga en underbar tre rätters meny i samråd med en kock. Vi befinner oss endast 15 minuter från Göteborg och Landvetter.

Kastenhofsvägen 11
443 35 Lerum
0302-18590
 Lägg i lista    Visa på karta

Musikens Hus

Vi ordnar fester för födelsedagar, disputationer, releaser, föreningar, bröllop och andra festliga tillfällen.

Två lokaler finns att välja på: konsertsalen och café/restaurangen. De kan hyras separat eller kombineras vid stora fester. I bägge lokalerna finns en scen med professionell musik- & ljusanläggning.
Behöver du musik och underhållning till din fest? Det ordnar vi utan problem, vi har Västsveriges största artistförmedling i huset, samt ett mycket stort kontaktnät med artister, grupper och underhållare.

Djurgårdsgatan 13
414 62 Göteborg

031 - 12 15 83
 Lägg i lista    Visa på karta

Ordens Huset

ORDENSHUSEN I JOHANNEBERG, det perfekta stället för Bröllopet,
Födelsedagskalaset, Firmafesten, Konferensen med mera.
Vi har tre olika festvåningar i Johanneberg, Göteborg.
Den ena, Wänskapsbrödernas Ordenhus, ligger på Lennart Torstenssonsgatan 4 och kan ta emot 130 sittande gäster, den andra, Svarta Örnsvillan, finns på Lennart Torstenssonsgatan 3 och kan ta emot 80 gäster och den tredje, The Royal Bachelors' Club, finns på Skyttegatan och kan ta emot 100 gäster.

Vi erbjuder även catering och har lösningar för alla tillfällen.

Lennart Torstenssonsgatan 4
412 56 Göteborg
031-16 82 96
 Lägg i lista    Visa på karta

Pensionat Styrsö Skäret

Pensionatet lämpar sig både för det stora och lilla sällskapet, konferensen lika väl som familjemiddagen. Vi har två matsalar, en mindre (20 pers) och en riktigt stor (80 pers). Vi arrangerar gärna en specialkomponerad meny för det unika tillfället och dukar utifrån festens innehåll och antal. Vintertid kan det passa bra att starta upp festligheterna med en apertif i finrummet intill den sprakande öppna spisen. I våra två konferenslokaler finns AV-utrustning och bredbandsuppkoppling och här är det ljust och rofyllt att konferera.
Skäretvägen 53
430 84 Styrsö
031-973230
 Lägg i lista    Visa på karta

Rent a Tent

Rent a Tent är en franchisekedja med självständiga uthyrare på ett flertal orter i Norden. När Du väljer Rent a Tent, väljer Du tältproffs som ger Dig alla förutsättningar för att Ditt evenemang skall bli en succé.
Hantverksv. 5
436 33 ASKIM
031-681780
 Lägg i lista    Visa på karta

Sjöbacken Hotell & Konferens

En gemytlig mötesplats, 20 min från Göteborgs centrum. En fulländad konferens- och mötesplats med närhet till både havet och Göteborgs liv och puls. Sjöbacken lämpar sig väl för dig som vill hålla samman gruppen under hela vistelsen.

Sjöbackevägen 1-2
427 37 Billdal
031-91 10 50
 Lägg i lista    Visa på karta

Sjömagasinet

Vi på Sjömagasinet har en mångårig erfarenhet och de rätta ingredienserna för ett minnesrikt bröllopsarrangemang.

Sjömagasinet är ett flaggskepp för svensk gastronomi i Göteborg och har sedan 1999 en stjärna i matbibeln Guide Rouge.

Magasinet har ett förflutet från 1775 som Ostindiekompaniets Lagerhus och atmosfären är än idag unik i sitt slag. Med Leif Mannerström vid rodret sedan 1994 har Sjömagasinets förvandlats till ett proffesionellt hantverk där hela restaurangen andas matglädje och stämningen är folklig och exklusiv på samma gång. Vårt attraktiva läge vid havet i Klippans Kulturreservat, lockar gäster för speciella arrangemang.
402 41 Göteborg
031 - 775 59 20
 Lägg i lista    Visa på karta

Stjärnviks Värdshus

Stjärnviks Värdshus är beläget på Vargö i Göteborgs södra skärgård. I denna vackra miljö får er fest den rätta inramningen. Vi har plats för upp till 120 personer på första våningen och 35 på den övre våningen. Ut mot havet finns en stor terass där välkomstdrinken serveras. Närheten till havet har format vår meny, som huvudsakligen består av fisk- och skaldjursrätter, tillagade med de bästa råvaror. Arrangemang kan göras för upp till 200 gäster. Vår säsong är från mitten av april till oktober.
Vargö
031-971102
 Lägg i lista    Visa på karta

Tjolöholms Slott

Tjolöholms Slott är Sveriges främsta Arts and crafts-anläggning med slott i engelsk 1500-talsstil, trädgård mot havet, slottskyrka och allmogeby. Här arrangerar vi sagolika bröllop i slottet och i Storstugan.

I Slottskyrkan får ni en stämningsfull vigsel. Det går också att viga sig på paradgräsmattan mellan slottet och havet eller inne i slottshallen, kanske med en sprakande brasa i bakgrunden.

Vid bröllop i slottet tas brudskålen gärna på terrassen mot havet. I slottsmatsalen serveras förstklassig mat innan dansen tar vid i den stora hallen. Slottets matsal rymmer 90 gäster, med gäster både i matsal och hall kan ni vara upp till 130 gäster.
439 74 Fjärås

0300-54 42 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Varmbadhuset Saltholmen

Lägg till med skärgårdsbåt vid Varmbadhusets brygga i Göteborgs fantastiska och speciella skärgård eller ta bilen 15 minuters körtid från centrum. Med spårvagn 11 kliver du av 100 meter från entrén. Varmbadhusets läge är perfekt för alla typer av aktiviteter. Kom till oss med temafesten, kick-offen, sommarfesten, julfesten, firmafesten, konferensen eller varför inte jubileum eller bröllop.

Saltholmsg. 44
426 76 Västra Frölunda
031-710 29 00
 Lägg i lista    Visa på karta

Villa Sjötorp

Personlig och familjär konferens i sekelskiftsmiljö med plats för stora visioner och nyskapande idéer. Koppla av med segling, tångbad, hälsovård, vinprovning och naturupplevelser med mera.
Pl 22009
459 33 Ljungskile
0522-201 74
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!
Andra webbplatser

Festvåning Göteborg